Femei

Cand a aparut videochatul in Romania?

decembrie 16, 2019 By

Videochatul este industria care se dezvolta pe zi ce trece, iar Romania se afla pe primul loc la acest capitol. Mii de tinere aleg sa devina modele de videochat, datorita castigurilor mari, a programului flexibil si a numeroaselor beneficii.
Inca din cele mai vechi timpuri sexualitatea si senzualitatea femeilor au reprezentat un factor important in istoria omenirii. Aici putem sa ne referim la mari opere de arta, la picturi, sculpturi ori scriituri cunoscute. Femeia a reprezentat mereu o sursa de inspiratie pentru sexul masculin, astfel incat s-au dezvoltat diverse domenii cu legaturi ce tin de feminitate. In ziua de azi, putem observa acest lucru prin intermediul fotografiilor, a filmelor si de ce nu, a videochatului.
Romancele si videochatul
Videochatul a aparut inca din anii 90, in Statele Unite si in Anglia, sub forma de IP cam chat. Abia mai tarziu, domeniul s-a dezvoltat si au aparut oportunitati profesionale din acest lucru. In Romania, videochatul a aparut la inceputul anilor 2000, cand au aparut diverse oportunitati de munca pentru femei, inlaturandu-se incetul cu incetul discriminarea intre sexe.
Pana in anul 2008, videochatul a fost interzis in Romania. Romancele au atras mereu ochii strainilor, motiv pentru care videochatul a avut succes inca de atunci pe piata din Europa si nu numai. Inca de atunci au aparut tot mai multe studiouri de videochat, insa putine sunt cele care care ofera servicii de calitate, in momentul de fata.

Asadar, inainte de a intra in domeniul videochatului, este important sa te informezi, sa nu te lasi pacalita de ofertele si promisiunile exagerate pe care le intalnesti la orice pas. Sunt sute de studiouri de videochat in Romania, insa multe dintre ele nu sunt legale, ori sunt neserioase. Asa ca, citeste despre cele mai bune studiouri de videochat, programeaza interviuri pentru a cunoaste echipa din spate, serviciile si bonusurile oferite, iar mai apoi decide care este cel mai bun pentru tine. Sunt foarte importante mediul in care lucrezi, echipa care e alaturi de tine, dar si castigurile la care poti ajunge. Unul din studiourile care face angajari in domeniul videochatului este Charm Studio: un studio de videochat format dintr-o echipa tanara, cu traineri prietenosi, adevarati profesionisti in formarea modelelor de top.