blog
Interesante

Camioane rulate perfecte pentru nevoile dumneavostra!

septembrie 16, 2019 By

Pentru acele firme de transport marfa care sunt la inceput de drum si nu dispun de un buget foarte ridicat, cea mai buna solutie poate fi reprezentata ce achizitionarea unor camioane second hand, camioane ce pot reprezenta o solutie la fel de buna precum si cele noi din foarte multe motive.

Orice companie de transporturi are nevoie de multa atentie si dedicare. Cei care isi doresc sa deschida o astfel de companie trebuie sa aiba in vedere toate posibilitatile si sa fie pregatiti pentru tot ce este mai greu.

In ceea ce priveste cumpararea autovehiculelor, Camioane.Scania.ro va pun la dispozitie o gama extrem de variata de camioane second hand, semiremorci ori puteti gasi chiar si un cap tractor la un pret extrem de avantajos si intr-o stare tehnica si estetica mult mai buna decat v-ati putea astepta.

Prin acestia va veti putea achizitona fie camioane Volvo, camioane Scania si multe altele precum Renault, Iveco, Daf, Koeger si asa mai departe, toate aceste fiind atent verificate inainte de a fi puse la vanzare, de catre dealeri seriosi si autorizati.

In mometul in care va hotarati sa achizitionati un camion second-hand, trebuie sa aveti in vedere mai multe aspecte precum: anul fabricatiei, kilometri care trebuie sa fie 100% reali, starea tehnica dar si estetica si trebuie acordata foarte multa atentie detaliilor mici. De cele mai multe ori detaliile pot face diferenta si pot scoate la iveala defecte ascunse care poate au fost remediate pe moment astfel incat camionul sa ruleze impecabil in fata posibilului cumparator, atragand-ul astfel in capcana.

In ceea ce priveste serviciile, cei de la Camioane.Scania.ro va pun la dispozitie chiar si posibilitatea de a achizitiona printr-un contract de leasing camioane, sau chiar posibilitatea de a inchiria in cazul in care doriti suplimentarea flotei pentru o perioada scurta de timp.

Insa, despre toate acestea veti putea afla in cel mai scurt timp printr-un simplu click, toate informatiile necesare despre toate serviciile fiindu-va puse la dispozitie pe site.