blog
Interesante

Camioane accesibile pentru nevoile dumneavoastra!

noiembrie 25, 2019 By

Camioanele reprezinta cea mai eficienta si practica modalitate prin care se poate realiza transport marfa datorita faptului ca exista o foarte buna flexibilitate in ceea ce priveste rutele de la punctul de incarcare si pana la destinatie.

Cand vorbim despre camioane second hand parerile sunt destul de impratite si majoritatea fug de aceste tipuri de masini, insa avantajele pot fi de multe ori mai numeroase decat in cazul celor noi. Bineinteles ca nu se aplica pentru toate masinile insa exista foarte multe camioane care au fost bine intretinute iar acum sunt de vanzare.

Atunci cand se doreste cumpararea unui camion second-hand, este necesar sa aveti in vedere mai multe aspecte precum: numarul de kilometri, anul fabricatiei, starea tehnica dar si starea estetica, deoarece prin asta iti poti da seama cat de ingrijita a fost masina de catre fostul proprietar.

Camioane.Scania.ro va ofera cele mai bune oportunitati de a achizitiona fie un cap tractor, fie remorici, semiremorci, chiar si autocare, toate cu istoric cunoscut si revizii la zi, fiind vorba despre autovehicule functionale care cu siguranta nu va vor lasa la greu. De asemenea, este de mentionat si faptul ca vehiculele Camioane.Scania.ro sunt comercializate de dealeri seriosi al caror scop este acela de a dezvolta afacerea prin servicii de cea mai buna calitate pentru clienti.

Exista posibilitatea de a achizitiona cu banii in mana, cat si de a inchiria sau daca doriti, puteti opta pentru leasing camioane cu un avans de doar 3 rate si pe o perioada de finatare de minim 1 an si pana la 4 ani. A doua solutie de finanare o reprezinta inchirierea, care se poate realiza pe timp de 1 an pentru camioanele rulate, rata pornind de la 790 de euro si cu un avans de doar 5%.

Pentru toate detaliile atat despre aceste autovehicule si vehicule cat si despre serviciile oferite, va invit sa accesati site-ul Camioane.Scania.ro si cu siguranta daca sunteti patronul unei firme de transporturi, veti fi pus pe ganduri.