Blonde,brunete si roscate…

februarie 7, 2011 By

Blondele se spune ca au cel mai scazut IQ :-?,70% din români cred ca, într-adevar, blondele sunt mai putin dotate intelectual. Dar oare chiar putem lua în serios aceasta afirmatie?Eu zic ca si am si dovada.Sharon Stone este un exemplu de persoana care s-a opus. Se pare ca actrita are un IQ de 154, ceea ce inseamna ca are o inteligenta extrem de ridicata, adica este geniala. Albert Einstein de exemplu nu era foarte departe de ea, cu un IQ de 160. Einstein a revolutionat fizica, Stone a revolutionat perceptia masculina.

Aproximativ 60 % din barbati ar prefera sa aibe ca nevasta o bruneta decat o blonda iar 14 % ar prefera o blonda.Acestia prefera o bruneta deoarece ei cred ca e mai loiala decat o blonda si mai de incredere,aici intervin si eu si zic ca nu conteaza culoarea parului unei femei deoarece culoarea parului nu arata cata inteligenta ai sau cat de buna gospodina esti sau poti sa fii.Se spune ca brunetele ar avea un IQ mai mare decat al altor femei cu , culoarea parului diferita.

Desi se spune ca „blondele sunt cele mai apetisante femei” si ca de obicei, atat soarta cat si barbatii le aleg mai des, un studiu german a demonstrat ca roscatele au parte de mai multa „actiune” decat toate celelalte.Cand zic „actiune” ma refer la viata sexuala…Roscatele sunt cele mai focoase dintre cele 3 femei.In plus, pshiologul Christine Baumanns a declarat ca ” rosul este culoarea pasiunii iar atunci cand barbatii vad o femeie roscata, stiu ca aceasta nu se joaca si ca trece direct la subiect daca e vorba de sex :)) oare asa o fi :))?

Intrebare:Voi ce femeie preferati?