Interesante

Balonare stomac umflat – cele mai importante remedii

decembrie 24, 2018 By

Balonare stomac umflat – cele mai importante remedii

Cu siguranta nu ti s-a intamplat o data sa te simti balonat iar asta sa iti creeze o stare de disconfort.  Durerea abdominala este destul de neplacuta mai ales daca esti la locul de munca sau intr-un loc public. De cele mai multe ori balonarea aduce dupa sine o alte stari cum ar fi cele de gaze si cele de tulburarea concentrarii.

Balonarea afecteaza persoanele de toate varstele, atat tinerii cat si persoanele varstnice sunt afectate de aceasta problema. De regula umflarea apare la persoanele cu intestin iritabil dar si la cele cu tulburari functionale sau organice.

Daca vei cauta pe internet sintagma balonare stomac umflat vei gasi o multime de remedii, cum ar fi : zeama de lamaie, apa, cereale integrale, linte, fasole, orez brun, fructe, faina alba, iaurturi probiotice, cicolata neagra dar si zaharuri simple. Tratamentele naturiste pot avea un cuvant de spus in tratarea balonarii. Daca vei consuma menta, ghimbir , scortisoara si oete de mere vei vedea ca vei avea parte de cele mai bune rezultate.

Cauzele balonarii pot fi multiple, alimentele pot fi cele care produc balonarea. Daca vei consuma varza, conopida, prune, caise dar si fibrele consumate in exces.

Daca iti doresti sa scapi de aceasta problema trebuie ca mai intai de toate sa elimini sucurile carbogazoase din alimentatia ta, fumatul dar si unele legume.

Aceasta problema se poate vindeca destul de repede daca vei urma sfaturile de mai sus. Balonarea este o problema care nu ar trebui sa ne afecteze atat de tare deoarece se poate remedia repede. Tot ce ai de facut este sa fi atent la alimentatie iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Nu mai pierde timpul si ia masurile necesare pentru a remedia aceasta problema. Cu cat vei scapa mai repede de ea cu atat starea ta de sanatate va fi mai buna. Nu este totusi o problema pe care sa o ignori , trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita daca vrei ca starea ta de sanatate sa fie una buna. Daca nu ai grija de sanatatea ta nimeni altcineva nu o va face.