Avantaje tevi hidraulice

octombrie 7, 2016 By

Te-ai gandit sa iti construiesti o casa sau sa iti renovezi casa si vrei ca tevile sa nu iti dea bataie de cap? Intotdeauna tevile sunt inestetice si iti este frica ca nu sunt foarte rezistente. Tevile dintr-o casa trebuie sa fie foarte rezistente si cat se poate de durabile si daca se poate sa se incadreze in decorul casei. Atunci cand faci o casa de la zero, tevile fac parte din obiectele de baza pe care trebuie sa le cumperi. Ce tevi sa alegi? Care sunt tevile potrivite pentru orice constructie? Cum alegi teava potrivita?

Ca si durabilitate, utilitate si la prêt bun si mai ales de calitate inalta, recomandate sunt acele tevi hidraulice. Cand construiesti, intotdeauna alegi produsele cele mai bune pentru casa ta si tevile trebuie sa fie rezistente si foarte bune. De ce sa alegi o teava hidraulica?

Tevile hidraulice sunt tevi calibrate care pot fi din otel sau inox, are un diametru incepand cu 6 mm, poti alege tevi de diferite grosimi de perete si specifice oricarei presiuni de lucru, se pot indoi dupa nevoile tale si poti avea chiar si fitinguri pentru tevi. Tevile hidraulice sunt potrivite atat pentru constructiile profesionale (cladiri de business) cat si pentru constructii civile si comerciale ( casa, duplexuri, complexuri rezidentiale de blocuri).

Avantajele tevilor hidraulice

Instalatiile hidraulice nu functioneaza fara tevi hidraulice. Pe piata, ofertele de astfel de tevi este variata dar si calitatea uneori nu poate fi la inalt nivel. Tevile hidraulice de inalta calitate au avantaje precum:

  • Nu se vor degrada la expunerea prelungita la raze UV

  • Sunt foarte rezistente la coroziunea interna dar si coroziunea externa

  • Ajuta la simplificarea monitorizarii circuitelor respective

  • Sunt usoare

  • Sunt rezistente la orice fel de intemperii deoarece sunt proiecte cu un grad ridicat de rezistenta.

  • Sunt usor de integrat in décor

Tevile hidraulice sunt tevile cele mai bune pentru a fi folosite atat in construirea de case, apartamente dar si pentru cladirile de birouri sau chiar fabrici.