Interesante

Arhitectura vieții interioare

aprilie 10, 2019 By

V-ați întrebat vreodată cum ar arăta viața dumneavoastră interioară dacă ar fi să o reprezentați grafic? Surprinzător (sau nu), ar semăna cu…un apartament. Zone în care afecțiunea alimentează și gestionează cele mai dragi și intime ambianțe, zone în care creativitatea se manifestă ludic sau intempestiv, arii în care poftele și necesitățile conlucrează savuros, spații în care libertatea și imaginația vă poartă pe deasupra orasului.

Un puzzle de emoții, gânduri și sentimente se imbină intim pentru a da formă propriilor trăiri și pentru a însufleți arhitectura fiecărei vieți. Din acest motiv, Maurer Residence propune apartamente noi în Târgul Mureș, în acord cu arhitectura intimă a fiecăruia.

Bucătăriile sufletului in apartamentele noi din Targu Mures  – open space sau clasice?

Cu siguranță nevoile fiecăruia vis a vis de compartimentarea spațiului diferă. Diferă deopotrivă pentru că avem stiluri de viață diferite și aspirații diferite, dar și pentru că structura noastră interioară este diferită de la o persoană la alta. Percepem, trăim și ne reprezentăm viața în mod diferit, de cele mai multe ori în acord nu numai cu exigențele pragmatice ci, mai ales, cu cele ale nevoilor cele mai intime.

Adică în acord cu nevoile sufletești în bucătăriile cărora se elaborează rețetele individuale ale unei vieți împlinite. Indiferent că ești o fire exuberantă, extrovertită, căreia îi place întotdeauna să împartă bucuria cu ceilalti, sau ești, dimpotrivă, o fire mai contemplativă căreia îi place să savureze momentele plăcute într-un cadru ceva mai restrâns și intim, nevoile tale își vor găsi, cu siguranță, expresia potrivită în oferta de apartamente noi in Targu Mures de la Maurer Residence.

Maurer Residence înțelege și susține diversitatea tocmai pentru ca imaginația fiecăruia să poată însufleți propriile proiecte de viață așa cum își dorește și în acord cu nevoile cele mai proprii. Fie alături de prieteni sau familie, fie în, de ce nu?, liniștea regăsirii de sine. Fie într-un open space, fie în intimitatea conservatoare din spatele ușilor.

Oricum ai alege să îți trăiești viața și oricum ai alege să îți elaborezi rețetele de succes pentru aceasta, Maurere Residence îți oferă spațiul optim pentru ca elanul, deopotrivă al imaginației și al sufletului să se poată manifesta nestingherit. Pentru că apartamentele noi din Targu Mures propuse de Maurer Residence sunt gândite în acord cu arhitectura interioară a fiecăruia.

Ansamblul rezidențial din Târgul Mureș pune la dispoziția dumneavoastră apartamente pentru toate gusturile și nevoile. De la garsoniere la penthouse.

Apartamente Sudio, concepute pentru firile practice, energice și creative, îndrăgostite de traiul urban, dar care știu, însă, că relaxarea și confortul propriei locuințe sunt indispensabile tonusului pozitiv de peste zi.

Apartamente cu două camere pentru îndrăgostiți la început de drum sau penru cei ce cred în virtuțile compartimentării eficiente. Apartamente cu trei camere gândite în primul rând pentru familii care prețuiesc nu numai confortul, dar și intimitatea celor mici. Apartamente cu patru camere fie pentru sufletele îndrăgostite de libertate, fie pentru cele îndrăgostite de toate darurile pe care le aduce viața într-o familie numeroasă; de la veselia contagioasă a celor mici la solidaritatea unei mici comunități.

Penthouse pentru cei care știu că locuința poate însemna un întreg univers. Și o viață întreagă! Maurer Residence scoate la vânzare apartamente noi în Târgu Mureș tocmai pentru ca tu să poți alege nu doar spații confortabile de locuit, ci spații pentru o viață întreagă.