Diverse

Amanet non stop Unirii te scoate din impas la orice ora

ianuarie 10, 2020 By

Atunci cand avem niste cheltuieli neprevazute si se pare ca nu avem o solutie de rezolvare a problemei, cel mai bine e sa apelam la cineva care ne poate ajuta. Cu totii ne regasim la un moment dat intr-un impas financiar si este normal. Important este sa nu ne facem griji pentru ca daca avem nevoie de o suma de bani rapid, iar prietenii si rudele nu ne pot ajuta, solutia este amanet unirii. Acesta este unul dintre putinele case de amanet din Bucuresti care sunt deschise non stop pentru clienti.

Amanetul este un serviciu prin care o persoana fizica depune in garantie sau gaj obiecte de diferite natura cu scopul obtinerii unei sume de bani. Agentiile de amanet au aparut de cateva secole, dar in prezent au devenit destul de populare datorita avantajelor pe care le ofera. Multi oameni au inceput sa mearga pe mana imprumutului banesc de acest gen, din motiv ca este sigur, foarte rapid si nu necesita unele preconditii precum alte surse de imprumut.

Inainte de a lua decizii cu privire la modul de a obtine bani de la amanet, este important sa vedem beneficiile unui astfel de imprumut.

In primul rand, disponibilitatea si accesibilitatea sunt punctele forte ale agentiei de amanet. Amanet Unirii ofera serviciul numit ,,linie verde” disponibil 24 din 24 precum si solicitare de evaluare online prin completarea chestionarului. In cel mai scurt timp, un operator din call-center-ul amanet non stop unirii va comunica solicitantului daca produsul se califica pentru imprumutul solicitat si care este suma estimata pe care o va primi.

Agentia de amanet Unirii lucreaza cu multe obiecte de valoare: telefoane, laptopuri, ceasuri de marca, electrocasnice si alte aparaturi foto si video. Amanet electronice unirii garanteaza ca in decurs de cateva minute ofera suma de bani de care ai nevoie in cazul in care soliciti imprumutul fizic, si in cateva zeci de minute daca soliciti la domiciliu.

Comisionul mic de doar 0,5 % pe zi atrage multi doritori, ceea ce este foarte avantajos atat pentru agentie cat si pentru persoana care ia imprumutul. In cazul in care imprumutul alaturi de comision nu este restituit la timp, bunul initial amanetat va intra in posesia agentiei, care la randul ei, va putea sa-l vanda mai departe la terte persoane.

Un alt punct forte al amanetului este ca poti obtine mai multe imprumuturi simultan. Putem solicita imprumuturi diferite in fiecare zi a saptamanii. Acest lucru se datoreaza faptului ca relatia contractuala se bazeaza pe garantii. Atat timp cat aduceti garantii noi pentru fiecare cerere de imprumut, puteti solicita un imprumut ori de cate ori doriti.

Daca ai o situatie de urgenta si doriti un imprumut rapid, apeleaza la amanet Unirii si iesi din impas! La orice ora din zi si din noapte ai garantia imprumutului, atata vreme cat bunul tau de valoare respecta anumite conditii de evaluare.