blog
Personale

Alegerea potrivita pentru colantarea masinii

august 4, 2016 By

Daca ai un autoturism e posibil ca la un moment dat sa fie nevoie sa il vopsesti, insa exista si o alternativa acum pe care multi o prefera, aceasta fiind colantarea masinii. Cand trebuie sa iti vopsesti masina, aceasta se poate realiza fie total, fie partial. Foarte multi aleg colantarea ca o solutie pentru a-si face masina unica, deoarece aceasta permite imbinarea mai multor culori. Pentru o operatiune de colantare, una dintre cele mai bune solutii este folosirea de folii Oracal.

Indiferent ca masina este vopsita deja cu vopsea de calitate mai slaba si vrei sa o acoperi, ai vopsit masina cu o vopsea de calitate si vrei doar sa o protejezi folosind folie transparenta sau vrei pur si simplu sa schimbi culoarea masinii intr-o culoare mata, metalizata, sau o combinatie de culori, colantarea este metoda potrivita. Se spune ca vopseaua va fi incet inlocuita de colantari, pentru ca aceasta solutie este viitorul.

Colantarea integrala a masinii este mai ieftina decat vopsirea si acesta este unul dintre motivele pentru care foarte multi opteaza pentru aceasta metoda de a-si reimprospata masina. Aspectul obtinut este chiar mai atragator decat cel al unei masini vopsite, iar folia rezista foarte bine pe termen lung. Daca vrei sa dai un aspect nou masinii tale insa nu ai foarte multi bani de investit, colantarea integrala este o solutie salvatoare.

Exista mai multe tipuri de folii Oracal pentru colantari, dintre care un tip special de folie este cel care isi schimba nuanta in functie de unghiul de vizualizare, aceasta fiind cunoscuta sub numele de cameleon. Ea este facuta special pentru colantarea totala a unei masini. Daca alegi acest tip de folie, masina ta va avea un aspect  deosebit, tipul de finisaj care se obtine este imposibil de reprodus prin vopsirea masinii.

Alte tipuri de folii Oracal iti permit sa dai un aspect lucios sau mat masinii, in functie de ce tipul de folie ales. Folia poate fi si transparenta si se poate aplica atat pe suprafete drepte, cat si pe suprafete curbate. Unele tipuri de folii Oracal sunt concepute sa reziste chiar si 7 ani si sunt rezistente si la conditii meteo extreme. Cu toate aceste avantaje, merita sa alegi colantarea in loc de vopsire, nu?