blog
Personale

Alege prosoapele potrivite pentru nevoile tale

octombrie 20, 2017 By


In orice locuinta exista prosoape. In general intalnim prosoape de fata, de baie si de bucatarie. In cele ce urmeaza iti voi da cateva sfaturi care iti vor fi utile in alegerea produselor potrivite.

Mai intai insa, vreau sa-ti recomand un magazin de la care poti cumpara prosoapele de care ai nevoie – Asternuturisiprosoape.ro. Aici vei gasi produse de calitate. Si nu vei gasi doar prosoape, ci si lenjerii de pat de lux, perne, pilote, dar si alte lucruri necesare in orice locuinta. Mai multe detalii gasesti cu usurinta pe site.

Revenind la alegerea prosoapelor, mai intai iti voi spune cum sa le alegi pe cele de baie. Aici ma refer la acelea pe care le vei folosi cand iti vei face baie. Ai nevoie in primul rand de un prosop de corp de mari dimensiuni (70 x 140 cm, 100 x 170 cm, etc.), care sa fie suficient de mare pentru a te sterge cu usurinta, dar si pentru a-ti infasura corpul cand iesi din baie. Totodata, acesta trebuie sa absoarba bine apa si sa fie moale si pufos pentru a te sterge cu usurinta. E posibil sa ai nevoie si de un prosop ceva mai mic in cazul in care vrei sa iti stergi parul fara a-l uda pe cel mare.

Cand e vorba sa alegi prosoapele de fata, acestea trebuie sa aiba dimensiuni medii (50 x 90 cm, 50 x 70 cm, etc.) si sa fie calitative. Ele trebuie sa fie confectionate din materiale care absorb bine apa si moi, pentru a se simti cat mai bine pe piele. Nu cred ca ti-ar placea sa iti stergi fata dimineata cu un prosop care te zgarie sau care nu te sterge bine. Prosoapele de fata trebuie schimbate des, deoarece pot prinde miros rapid.
In privinta prosoapelor de bucatarie, ele trebuie sa aiba dimensiuni mai mici, pentru a fi usor de folosit (30 x 30 cm, 30 x 50 cm, etc.). Pot fi si ceva mai mari, in cazul in care ai nevoie pentru a acoperi diverse preparate, de exemplu.

Alege-ti cu grija prosoapele si pune calitatea lor pe primul loc.