blog
Interesante

Ajutor! Imi trebuie un electromotor pentru Renault Laguna 1 1994-2001!

februarie 10, 2018 By

Mi-a crapat obrazul de rusine ieri cand am plecat de la birou! Cu costum de firma, camasa alba din bumbac 100% si diplomat din piele de piton simteam femeile si barbatii invaluindu-ma in privirile lor, fiecare dupa posibilitate: admirativ sau invidios. Domnule, stiu ca merit sa ma duc la serviciu cu un elicopter, dar pana una alta ma multumesc cu Renault Laguna 1 1994-2001, pentru ca sa stii dumneata, nu se poate si cu masina de lux si cu haine de firma si sa dai pe din afara de fericire pe pamant si sa ti se rezerve si locul in Rai ( de fapt stii cum se spune pe romaneste…).

Deschid usa tacticos, fac tot ceea ce m-a invatat instructorul la scoala de soferi, masina nu porneste nici moarta, desi vede cum sunt urmarit de parca s-ar fi pus 500 de milioane de euro sau dolari pe capul meu.

Noroc ca ma simpatizeaza portarul fiindca il salut primul in fiecare dimineata si ma plac femeile de serviciu! Doua brate puternice de barbat, cateva de femei muncite, hop! si porneste harbul, dar sa vezi nebunie! Fara sa tin acceleratia apasata, nu sta nici la relanti.

Mai bine as fi fost imbracat intr-un tricou ieftin si o pereche de blugi rupti de-a gata, decat sa nu-mi porneasca masina. Ajung acasa greu in opinteli la fiecare suta de metri.

Sun ”mecanicul de familie”, om cu experienta, sa-i cer o parere si imi spune telegrafic:

Renault,

electromotor pentru Renault Laguna 1 1994-2001!

Ma irita felul sau de a comunica. Nu sunt Mafalda si nu am in palma niciun electromotor, iar marca masinii mele inca o mai stiu. Dar de ce nu as face si eu, cum fac toti oamenii: ma preafac ca nu am alta sansa de scapare si il responsabilizez:

– Ajutor! Imi trebuie un electromotor pentru Renault Laguna 1 1994-2001!

Vocea i se insenineaza si imi explica faptul ca pot cumpara electromotorul de la dezmembrari Bihor .

Ma uit la pret si nu-mi vine sa cred! O piesa atat de importanta, care ieri m-a rusinat public, costa doar 230 de lei???

A doua zi intru vesel in sediul firmei, imbracat cu alt costum scump si cu alta camasa din bumbac 100% si ma duc cu un platou de prajituri sa nu indrazneasca nimeni sa glumeasca pe socoteala masinii mele care nu a pornit fara sa fie impinsa. Sunt sigur ca astazi va pleca de la prima cheie!