blog
Diverse

Ai o idee de afacere, Andrei Ursachi te ajuta sa o ridici

mai 16, 2017 By

Ai o idee de afacere, Andrei Ursachi te ajuta sa o ridici

In decursul anilor romanii nostri au venit cu fel si fel de idei de noi afaceri, unele mergand altele picand inca de la stadiul de idee. Astazi as vrea sa va vorbesc putin despre un tanar antreprenor care incearca sa ii ajute pe tinerii care au o idee de afacere ingenioasa sau care au o afacere in curs dar au nevoie de finantare si sfaturi despre ce si cum sa faca. Numele lui este Andrei Ursachi, probabil multi dintre bloggeri il stiu ca si fondatorul e-advertising sau Stifler.ro, dar multi probabil il cunosc de la diferite conferinte de afaceri din tara. Acesta a pornit la varsta de 15 ani in mediul online, atunci cand s-a apucat de vanzari pe internet, din ce zice el vindea anumite chestii pe internet, ceea ce multi dintre voi probabil faceti in momdentul de fata pe grupurile de Facebook sau aveti un magazin afiliat.

Cine este Andrei Ursachi si cu ce m-ar ajuta el pe mine?

Andrei este un antreprenor tanar cum ziceam si mai sus, din Suceava, acesta a pus bazele a 6 afaceri de succes ce au o cifra de afaceri de minim 100 000 euro si care in momentul actual vrea sa ii ajute si pe altii sa se ridice in mediul afacerilor asa cum a reusit sa o faca si el. Nu in urma cu ceva timp in noutatile mele de pe Facebook vad un video in care aparea Andrei alaturi de un alt tanar tot din Suceava, cu descrierea ceva in genul “Cum au reusit doi tineri antreprenori sa castige 127 000 $ din KickStarter?”. Am fost foarte curios atunci sa vad ce si cum, si am intrat sa vizionez filmuletul. Cei doi Andrei si cu celalalt tip au avut o idee ingenioasa cu pantaloni de ploaie pentru bicilisti, iar cu aceasta idee au reusit cu ajutorul KickStarter sa castige 127 000 $ din vanzarea pantalonilor creati de acestia.
Sa revenim la subiect, Andrei a pus bazele e-advertising la varsta de 18 ani iar 4 ani mai tarziu afacerea avea sa abia o cifra de afaceri de 1 milion de euro, eu zic ca este o suma frumusica pentru un tanar de 22 de ani.

Acum Andrei Ursachi se bazeaza pe ajutatul altor tineri sa isi intemeieze afaceri de succes si le da sfaturi si ii ajuta financiar. Mai multe despre el gasiti pe andreiursachi.eu acolo unde o sa vedeti si voi ce a realizat pana la aceasta varsta, sau ce afaceri a intemeiat acesta. Mai sus spusesem ceva de Stifler.ro, site-ul care se ocupa cu huse de telefoane, tot o idee a lui Andrei Ursachi care a reusit sa o ridice foarte mult pe piata vanzarilor din Romania.