Interesante

Adio durere lombara

martie 11, 2019 By

Durerea de lombara este o afectiune foarte comuna, mai ales in ziua de astazi, deaorece tot mai multe locuri de munca presupun activitati de birou, unde angajatii trebuie sa stea cate 8 ore pe scaun. Chiar daca nu este o munca fizica, pe termen lung aceasta poate sa aiba consecinte la fel de mari precum munca fizica. De multe ori, aceste persoane se plang de durearea de spate in regiunea lombara.

Ce este durerea lombara?

Aproape toata lumea a avut dureri lombare la un moment dat. Zona lombara face conexiunea dintre partea de sus si cea de jos a corpului si suporta majoritatea greutatii corporale. Datorita acestor roluri, o persoana se poate rani usor atunci cand ridica greutati, se intinde dupa ceva sau se rasuceste.

Vestea buna este ca majoritatea durerilor de spate dispar in cateva saptamani printr-o ingrijire minimala. Totusi, daca durerea nu dispare in doua saptamani, se va consulta medicul specialist.

De multe ori medicul sau specialistul va recomanda pacientilor sai, pentru a ameliora aceasta durere, sport, plimbari lungi in parc, inotul sau chiar si schimbarea saltelei pe carese doarme.

Pentru cei care lucreaza de dimineata pana seara la birou, sportul iese din discutie, deoarece timpul este scurt, iar multi au si familii la care se intorc acasa.

De aceea, o saltea ortopedica ramane varianta cea mai buna pentru cei care prezinta afectiuni in zona lombara.

Eu mi-am cumparat salteaua de pe saltele online magazinul care comercializeaza o gama vasta de saltele de cea mai buna calitate.

Acest tip de saltea pe care am cumprat-o, promoveaza o pozitie corecta in timpul somnului, iar suprafata sa medie-rigida, este ideala pentru a relaxa muschii spatelui de la umeri in jos. De cand am aceasta saltea, dorm mult mai linistit si neintrerupt. Este, cu siguranta, o investitie care merita facuta de oricine!