blog
Diverse

Adevarul despre steroizi pastile

mai 15, 2019 By

Adevarul despre steroizi  pastile

Steroizii sunt produse tot mai des utilizate de catre barbati. Acestia isi doresc sa aiba parte de cele mai bune rezultate intr-o perioada scurta de timp fara sa se gandeasca la toate riscurile la care se expun.

Steroizii sunt substante care se folosesc inca din anii 30.  Persoanele aleg sa utilizeze steroizi pentru a-si mari masa musculara.  In general barbatii nu au rabdare ca masa musculara sa se dezvolte treptat, acestia isi doresc o crestere imediata.

   Efectele negative ale steroizilor.

Atunci cand ne gandim la steroizi pastile ne gandim la multitudinea de produse care au un rol important in dezvoltarea masei musculare. Desi foarte multe persoane consuma aceste produse nu toate cunosc si efecte secundare pe care le au.

Cele mai intalnite efecte secundare la barbati sunt: acneea, calvitia, sintromul de intrerupere, micsorarea testiculelor, reducerea numarului de spermatozoizi si formarea sanilor.

Atunci cand intrerupi brusc consumul de steroizi o mare parte din persoane, mai exact 70% mentioneaza ca se simt slabiliti. Se instaleaza depresia si foarte multe persoane ajung in stare grava.

Alte simptome mai sunt oboseala, nervozitatea , iritabilitatea , pierderea apetitului, insomnia sau un libido scazut. Sterilitatea este un alt efect pe care il poate avea consumarea pe termen lung a steroizilor.

Trebuie sa ai grija la doza pe care ti-o administrezi si sa intelegi cat de periculoase sunt pentru sanatatea ta. Este un risc pe care trebuie sa ti-l asumi si sa ai grija la modul in care iti administrezi aceste produse.

Daca vrei sa fi sigur ca ceea ce consumi este in regula cel mai bine este sa discuti cu un medic care sa iti indice ce trebuie exact sa consumi pentru a avea parte de cele mai bune rezultate si care este doza optima pentru tine.

Daca vrei sa arati bine si sa ai parte de un aspect fizic placut atunci cel mai bine este sa te antrenezi intens in sala de forta si sa ai o dieta echilibrata. Doar asa vei avea parte de cele mai frumoase si mai calitative rezultate.

Aspetul fizic conteaza dar asta nu inseamna ca trebuie sa te imbolnavesti pentru a arata bine. Adevarul despre steroizi este ca provoaca dependenta si ca de indata vei vedea ce efecte iti ofera atunci iti vei dori sa iti administrezi tot mai multe substante.

Steroizii sunt produse pe care ar trebui sa le eviti daca iti doresti sa te pastrezi sanatos.