blog
Personale

Accesoriile necesare pentru un Opel

octombrie 31, 2017 By


Mașina e o a doua casă pentru tine și familia ta iar o mașină curată dă o stare de bine fie că ești la lucru fie că pleci în vacanță. Pe lângă faptul că dezordinea afectează productivitatea și buna dispoziție, mai afectează și integritatea mașinii. Neglijența provoacă eroziuni, pete de rugină și scurtează considerabil durata de viață a unui Opel.

Știi că-ți lipsește ceva din portbagaj?
Faci deja un inventar mental ca să vezi ce ți-a scăpat, nu-i așa? Trusă de scule, triunghi reflectorizant, trusă de prim ajutor, roată de rezervă și alte cine știe câte obiecte mărunte care zac de ceva timp prin colțuri pentru că nu mai are nimeni timp să vadă la ce folosesc și de ce sunt acolo. Fă rost de acel obiect care să te ajute zi de zi să ai o mașină mai curată și un portbagaj mai organizat.

Ești curios?
Vizualizează portbagajul mașinii tale în întregime. Să zicem că ai un Opel. Ce observi la prima vedere? Pete, praf, diverse obiecte, diverse mirosuri care te deranjează din ce în ce mai tare. Știi de ce ai nevoie? De o tăviță portbagaj Opel care să-ți ușureze munca și care să te ajute să păstrezi curățenia. Un obiect simplu dar atât de important când vine vorba să ținem la distanță umezeala, praful și petele. E mult mai simplu să protejezi caroseria mașinii dacă te folosești de diverse accesorii. Poți să te dotezi cu tot ce ai nevoie, covorașe auto, tăvițe portbagaj Opel, protecții pentru praguri și multe altele, direct de la PTC Auto.

Tăvița potrivită
Tăvița este înainte de toate impermeabilă așa că niciun strop de lichid nu se va infiltra în mochetă și nu va ajunge la podea. Accidentele se întâmplă. S-ar putea să spargi o sticlă, un borcan cu murături în oțet, să uiți un pachet de carne congelată sau cine știe ce alt produs în mașină. Mocheta nu e cel mai simplu obiect de curățat sau de înlocuit. O tăviță portbagaj Opel cu margini înalte de 5-6 centimetri se scoate ușor, se spală cu jet de apă, se usucă și gata! Problema s-a rezolvat. Mai aerisim puțin și portbagajul e din nou curat. Cum ar fi să mergi luni de zile cu o mochetă îmbibată în oțet? Nu te-ar lua amețeala ori de câte ori ai deschide portbagajul?

Tăvița pentru Opel
Tăvițele sunt create de producătorii de mașini pentru a se potrivi perfect formei și dimensiunii portbagajului. Nu pot fi mutate dintr-o mașină în alta. O tăviță portbagaj Opel Astra se potrivește doar la Opel Astra iar una pentru Opel Corsa merge doar la Opel Corsa. Atunci când faci achiziția ar trebui să specifici cărui tip de mașină vrei să-i dotezi portbagajul cu tăviță. Prețurile nu variază foarte mult însă dimensiunile sunt total diferite.

Tratează mașina ca pe un prieten. Învață să-i înțelegi nevoile și să asculți pentru a afla ce anume își dorește. Orice șofer bun face asta. Pentru că mașina e mai  mult decât un obiect de care te folosești zilnic. E locul în care vrei să te simți sigur, protejat, ajutat și liniștit. Ai grijă de mașina ta!