DiverseInteresantePersonale

5 motive sa iti rezervi acum un bilet de avion spre Cuba

noiembrie 29, 2017 By

5 motive sa iti rezervi acum un bilet de avion spre Cuba

Pentru majoritatea oamenilor, Cuba este un mister – cunoastem doar cateva informatii despre aceasta tara din filme sau carti si auzim cateodata despre ea la stiri. Dar Cuba este o tara fascinanta, cu o istorie foarte bogata si controversata si o cultura cu adevarat impresionanta.

 

O lista completa cu motivele pentru care merita sa vizitezi Cuba cat mai curand ar fi foarte lunga, dar cele mai importante 5 motive sunt:

 

1. Sa te bucuri de ea inainte sa se schimbe

Motivul pentru care Cuba este atat de fascinanta este faptul ca in aceasta tara influentele lumii moderne nu se simt aproape deloc. Dar acest lucru incepe incet sa se schimbe, si probabil nu va mai dura mult pana cand vom gasi si aici restaurante ca McDonald’s sau cafenele ca Starbucks.

2. Sa vezi un veritabil muzeu viu al masinilor

Sansele sa gasesti o alta tara in care inca mai circula atat de multe masini americane vechi sunt foarte mici. Vei avea ocazia sa conduci aproape orice model iti doresti, sa faci o multime de poze si sa vorbesti cu localnicii despre masinile lor.

3. Sa profiti  de vremea perfecta

Daca iti place sa iti petreci vacantele in locuri calde, atunci Cuba este tara perfecta pentru tine. Cu exceptia catorva zile in lunile Ianuarie – Martie, in cea mai mare parte a timpului temperaturile sunt mari si zilele sunt insorite. Vei putea sa faci baie zilnic in ocean sau in piscine.

4. Sa te bucuri de bauturile ieftine

In afara hotelurilor si a barurilor de lux, vei descoperi ca bauturile in Cuba sunt foarte ieftine, in special berile locale. Nu este ilegal sa bei pe strada, deci le poti cumpara chiar si din magazine. In plus, cubanezii se mandresc cu productia de rom, deci vei gasi nenumarate cocktailuri facute cu acest tip de alcool.

5. Sa te relaxezi in natura

Plajele din Caraibe sunt faimoase pentru nisipul lor fin si apele clare, iar cele mai frumoase dintre aceste plaje sunt in Cuba. Dar poti sa faci mai mult decat sa stai la soare in aceasta tara, deoarece regiunile muntoase sunt perfecte pentru plimbari si chiar camping.

Profita acum de pachetele de vacanta in Cuba cu bilete de avion si cazare incluse de la agentia Filadelfia Turism!