blog
Interesante

4 lucruri ce trebuie sa le incerci pe parcursul vietii

septembrie 26, 2019 By

De-a lungul vietii drumul este presarat cu multe experiente, care mai de care mai inedite si neprevazute. Cu toate acestea, desi de foarte multe ori avem impresia ca le cunoastem si ca le stim pe toate, refuzam vehement sa incercam anumite trairi si experiente aparent banale. Ii criticam insa deseori pe cei care o fac fara a tine cont de individualitate si de necesitatile personale.

Astazi vom mentiona 5 lucruri banale pe care oricine ar trebui sa le faca cel putin odata in viata. Si daca ai “dat de gust”, nu te feri sa incerci si a doua oara. Astfel de experiente te-ar putea surprinde intr-un mod frumos.

4 lucruri esentiale pe care sa le incerci pe parcursul vietii

1. Sa dormi pana tarziu

Chiar daca ti-ai facut deja un ritm prestabilit de a trezi la cele mai matinale ore si sa dai desteptarea intregii case, afla ca acest lucru nu este mereu de folos pentru tine, cel putin nu atunci cand esti in timpul tau liber. Desi nu-I poti intelege pe ceilalti care adorm devreme sau foarte tarziu si se trezesc la orele amiezii, ceasul biologic difera de la individ la individ. Insa chiar si specialistii sunt de parere ca somnul de noapte nu-l inlocuieste pe cel de peste zi si ca somnul pana la pranz nu este intocmai o solutie.

Indrazneste totusi in timpul tau liber sa mai dormi o ora-doua in plus sau sa fii relaxat. Cu atat mai mult daca ai o saltea adecvata care iti induce o stare de calm si relaxare. Proprietatile in materie de relaxare ale unei saltele sunt extrem de importante pentru starea de spirit si pentru energia de a doua zi.

2. Sa adopti un nou stil vestimentar

Chiar daca la birou trebuie sa fii imbracat(a) foarte serios, acelasi lucru nu se impune si acasa. Exista pe lumea asta articole de imbracaminte office, destul de serioase, care-si pastreaza in acelasi timp o nota de eleganta si rafinament, in special daca esti femeie si doresti sa-ti etalezi feminiatea.

3. Cutreiera second hand-urile

Desi ne plaace la mall, nu ne place sa cheltuim sute de lei pentru un articol doar pentru a impresiona pe altcineva sau pentru a arunca banii in vant de dragul de a-I cheltui. Nu este o rusine sa achizitionezi dintr-un astfel de magazin care se poate dovedi a fi o adevarata comoara. In second hand-uri poti gasi produse fascinante, unice, la preturi extrem de mici. Astfel, iti poti reinventa stilul ori de cate ori doresti fara compromisuri.

4. Economiseste

Chiar daca esti de barere ca orice ai face nu vei reusi niciodata sa pui departe niste economii pentru a-ti indeplini visele, acest aspect ramane in fond doar un fond psihic. Vointa joaca un rol foarte important in orice si important e sa-ti propui si sa-ti doresti cu ardoare sa faci asta. Redu vizitele in mall-uri, cauta alternative ale produselor scumpe si cumpara doar ceea ce ai nevoie, cand ai nevoie si in cantitatile potrivite. Risipa inseamna intotdeauna bani aruncati la gunoi.