tricou polo
stiati ca?

3 piese vestimentare pe care fiecare bărbat trebuie să le poarte

aprilie 1, 2020 By

Stilul unui bărbat este dat atât de modul în care se poartă, cât și de hainele pe care le alege. La fel ca și în cazul femeilor, greșelile în materie de stil vestimentar în rândul bărbaților sunt la fel de frecvente. Diferența însă stă în piesele statement care sunt net diferite pentru bărbați. De cele mai multe ori, acestea reprezintă cea mai sigură alegere, ceea ce înseamnă că nu vei da greș atunci când le vei purta. Rămâi pe aproape și descoperă dacă ai următoarele 3 piese vestimentare în garderobă iar, dacă nu, intră pe https://www.felamo.com/ și alege-le pe cele potrivite pentru tine.

  1. Costumul negru – misterios, bărbătesc și foarte versatil

Orice bărbat care se respectă are cel puțin un costum negru în dressing, pentru diferite evenimente neprevăzute – o nuntă, un botez sau chiar o cină romantică. Bineînțeles, costumul în cauză are măsurătorile perfecte, venindu-i ca o mănușă. Poți apela fie la un croitor priceput, fie la un magazin de renume în care să probezi piesele vestimentare expuse.

  • Tricouri polo în diferite culori

Încă de la începutul anilor 2000, tricourile polo au înregistrat o creștere a vânzărilor. Acestea sunt potrivite oricărui bărbat, fiind ușor de îmbinat pentru un look smart casual. În plus, le poți purta la birou, întâlniri informale și chiar într-o noapte în oraș cu prietenii sau familia. Sunt extrem de practice și confortabile, oferind în același timp un aspect elegant oricărei ținute.

  • Cămașă albă – nu doar una, nu doar într-un format

Pe piață există numeroase modele de cămăși albe pentru bărbați. Fiind un statement în materie de piese vestimentare pentru bărbați, este recomandat ca și garderoba să cuprindă nu doar un model, ci mai multe variante. Există cămăși slim, clasice și chiar fără guler, în funcție de eveniment sau ocazie. Fiecare dintre acestea ar trebui să se regăsească în dressingul tau.

Aspectul unui bărbat este net potențat prin stilul vestimentar pe care îl abordează. Cu ajutorul acestor piese statement, vei putea face față în orice situație, indiferent de locul în care va trebui să te deplasezi. Astfel, te bucuri doar de vorbe de laudă – fără nici măcar o critică!