3 motive sa profiti de reducerile la vacantele din Grecia in 2018

octombrie 25, 2017 By

3 motive sa profiti de reducerile la vacantele din Grecia in 2018

 

 

Grecia este de multa vreme in topul preferintelor pentru destinatii de vacanta – toti cei care au vizitat aceasta tara spun ca s-ar intoarce oricand acolo. Cu plaje insorite, orase cochete si monumente istorice impresionante, Grecia este locul perfect pentru un concediu relaxant in care nu ai cum sa te plictisesti.

 

Descopera activitatile specifice fiecarei zone din Grecia si alege destinatia care ti se potriveste cel mai bine, indiferent daca te pasioneaza istoria, sporturile nautice sau petrecerile sau vrei doar sa stai pe plajele cu nisip fin si sa te bucuri de apa limpede.

Petrece pe Mykonos

Aceasta insula este renumita pentru atmosfera de petrecere care se simte toata vara. Plajele Paradise si Super Paradise sunt pline de baruri si cluburi care atrag DJ de renume international si care sunt deschise in fiecare zi pana dupa rasarit.

Descopera istoria in Rhodos

Acest oras este faimos inca din Antichitate datorita Colosului din Rhodos, una dintre cele Sapte Minuni ale Antice. Citadela Rhodos este unul dintre cele mai bine conservate orase din Europa si a fost declarata Patrimoniu UNESCO in anul 1988.

Fii activ pe Kos

Aceasta insula este cunoscuta pentru numeroasele sale plaje, perfecte pentru petreceri si sporturi pe apa. In partea nordica vantul care bate vara este perfect pentru windsurfing, iar partea interioara a insulei are un relief propice pentru trekking.

Descopera fauna de pe Zakynthos

Zonele Laganas si Kalamaki de pe aceasta insula sunt protejate datorita populatiei de Caretta–Caretta, uimitoarele testoase cu capul patrat care sunt mandria insulei. Cei pasionati de scufundari si snorkeling pot explora pesterile marine si fauna diversificata care include tipari, foci si broaste testoase.

Mananca pe Santorini

Orasul Fira este centrul comercial al acestei insule, plin de magazine, buticuri si baruri, dar si de renumite restaurante si taverne care servesc preparate cu specific grecesc cum ar fi fructe de mare si peste proaspat la gratar. Specific acestui oras este vinul alb sec, facut din strugurii Assyrtiko.

 

Alte destinatii care merita vizitate in Grecia sunt Skiathos, Corfu, Corsica si Creta, fiecare avand un farmec aparte, inconfundabil.

 

Profita acum de reducerile la vacantele din Grecia pentru 2018!