Interesante

10 motive pentru care sa ramai in Bucuresti

octombrie 24, 2018 By

Nu degeaba Bucurestiul a fost numit micul Paris pe vremuri, deoarece in acest oras ai posibilitatea sa gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti indeplini confortul.

Asta descopera din ce in ce mai multi tineri, care se muta la Bucuresti pentru a-si finaliza studiile, iar majoritatea se cazeaza folosind sistemul Airbnb.

Ce este Airbnb?

Sistemul Airbnb este metoda cea mai moderna pentru a oferi chirii studentilor, dar si persoanelor care sunt in trecere prin Bucuresti. Acest sistem pune la dispozitia clientilor o locuinta complet amenajata, chiar si pentru o zi. Nu este neovie sa intocmesti un contract, asa cum prevedea vechea metoda de inchiriere. Este avantajos, atat pentru chirias, cat si pentru proprietar, deoarece ambii vor avea parte de comfort si profit.

Chiriasul va beneficia de cele mai bune conditii, de curatenie, iar prorpietarul va scoate un profit mai mare de pe urma sistemului Airbnb.

Cum Bucurestiul devine cel mai dorit oras din Romania, de catre tineri, acest sistem da roade si se pliaza pe nevoile lor.

Top 10 comori ascunse si de vizitat in Bucuresti

  1. Casa Mita Biciclista – cu totii stim glumele despre Coana Mita Biciclista. Insa, exista o farama de adevar. Prin anii 1900, a existat o femeie care pedala in tinute prea indecente pentru perioada respectiva. Se zvoneste ca Mita Biciclista ar fi fost dama de lux.
  2. Balta Vrajitoarelor – Nici animalele nu se adapa de la aceasta balta. Desi masoara doar 5 metri in diametru si unul in adancime, Balta Vrajitoarelor este cuprinsa in mister si povesti transmise din batrani.
  3. Casa Capsa – un loc de lux, inca de pe vremuri, aici erau adusi cofetari de la Paris pentru insusi Casa Regala.
  4. Carturesti Carousel- nu ai cum sa ratezi faimoasa biblioteca. Locul de relaxare preferat de catre studenti.
  5. Castelul Tepes – Este o copie fidela a castelului de la Poenari, acesta a fost inaugurat, in 1906, in parcul Carol I pentru a sarbatori cei 40 de ani de domnie ai lui Carol I.
  6. Palatul CEC – o cladire foarte frumoasa care aduce foarte mult cu stilul arhitectural frantuzesc.
  7. Cea mai mare pictura murala din Bucuresti – realizata de echipa tanara de la Sweet Damage Crew, pictura masoara 360 metri patrati de desen si masoara 18 metri inaltime.
  8. Insula de pe Lacul Morii – un loc controversat, care este vizitat zilnic. Insula se oare ca ar fi bantuita.
  9. Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu – pasionatii de astronomie isi vor gasi drumul catre acest centru de cercetare, unde vor avea ocazia sa studieze astrele printr-o luneta Zeiss de 150 mm.
  10. Strada Xenofon – o straduta inaccesibila cu masina, acesta este compusa din multe trepte pictate, deosebit de frumoase.

Bucuresti are tot ce iti doresti!