blog
Diverse

Visul lucid te ajuta sa traiesti dincolo de realitate

mai 17, 2017 By

Visul lucid te ajuta sa traiesti dincolo de realitate

Visul lucid are capacitatea de a observa sau controla în mod conștient visele voastre.Aceasta transformă lumea viselor voastre într-o realitate alternativă adevarata în care tot ceea ce vedeți, auziți, simțiți, gustați și chiar mirosiți este la fel de autentic ca și viața reală.
Poti avea ce vis vrei tu odata ce il poti controla. Eu cunosc un baiat care a stapanit acest “talent” si viseaza odata pe saptamana ce vrea.
De exemplu mi-a povestit ca odata a devenit bogat peste noapte si a avut o viata de bogatas doar intr-un vis.
A creat si un vis in care facea sex cu propria lui imaginatie.
Aceasta este o stare sigura si naturala. Nu este ceva infricosator sau paranormal. Cu visuri lucide, întotdeauna dormi mai linistit în pat.
Dar intrebarea cea mare este ca poate oricine să învețe să viseze Lucid?
Da, experții cred așa. Toți avem vise (indiferent dacă le amintim sau nu) și astfel avem toți capacitatea de a deveni conștienți în interiorul lor.
La ce folos un vis lucid ?
Pai in primul rand , aceste vise te binedispun si te trezesti vesel si binedispus. Nu cred ca tu cand ai un cosmar, dimineata te trezesti binedispus. Dar cu siguranta te trezesti binedispus daca ai un vis in care faci ce vrei .
În lumea viselor tale din realitatea virtuală, poți zbura realistic peste orașe, întâlnești celebritati sau poti deveni un asasin ninja. E ca și cum ți se întâmplă de fapt.

Un tanar roman ne explica din propria experienta “ce si cum” despre aceste vise lucide.

Daca va amintiti de filmul Inception jucat de Leonardo DiCaprio , este aceasi poveste gen Vis Lucid. Leonardo DiCaprio isi controleaza visele la un alt nivel in care poate intra in visul altei persoane, in timp real si il poate convinge sa faca un anumit lucru. Eh in viata reala nu este chiar asa, dar poti controla propriul tau vis.
Nu este recomandat sa va controlati prea des visele, deoarece intr-o zi nu iti vei da seama daca traiesti intr-un vis sau in viata reala.
Specialistii spun ca uni oameni fac tratament cu acest vis lucid si rezultatele sunt 100% bune. Tratamente psihice, pentru oameni cu depresii sau alte boli mentale. Nu este foarte usor de controlat un vis, pentru ca daca ar fi chiar asa de usor , toata lumea ar avea asa ceva. Eu zic ca este un dar.